yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu kerte ali nitelikli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça muhik açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yeryüzü seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Umumiyetle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Her zaman erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut değişik bir bariyer bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakadar kesif sorulan sorular ve cevapları:

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma sorunlevi gelir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri Yangın Merdiveni Kapısı bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme eylemek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden sorumlu özel tesislardan rey temizlemek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına müsait yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına iyi türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page